home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

BUDAI kerületi kirendeltségek (I-II-III-XI-XII-XXII kerületek)

Kerületi irodáink nyitva tartása: normál munkaidőben
Az esetleges rendezvények, külső szervezési feladatok miatt ajánlott munkatársunkkal időpontot egyeztetni az adott kerületi iroda elérhetőségein.I-II-XII. kerületi kirendeltség
Cím: 1024 Budapest,
Széll Kálmán tér 3.
Telefon: +36 (1) 212 2783
e-mail: szellkalmanter@voroskeresztbp.hu

Balogh Zsuzsanna - kerületi szervező


III. kerületi kirendeltség
Cím: 1033 Budapest, Szőlőkert utca 6.
Telefon: +36 (1) 388 8530
e-mail: obuda@voroskeresztbp.hu

Fodor Andrásné - kerületi szervezőXI. kerületi kirendeltség
Cím: 1117 Budapest, Erőmű utca 8.
Telefon: +36 (1) 209 4250
e-mail: ujbuda@voroskeresztbp.hu

Kébel Zsófia - kerületi szervező


s20 - Életmentés. Szemléletváltás. 2012 Session Review.

Biztos alapok és múlt, új irányok, új utak és új emberek. Ez jellemzi a Magyar Vöröskereszt Budapest, Budai Régiójának 2012. évét. A bevezetett márka beváltotta a régióvezető reményeit, miszerint mindenkiben ott vannak a humanitárius eszmék, csak megfelelő terepet kell biztosítani ahhoz, hogy az emberek lépéseket tegyenek egy jobb világ építéséért.

Az s20 a 2012 évben bevezetésre került, a 2013. év már sokkal inkább a stratégiai célok megvalósításával és a Vöröskereszt még inkább társadalom-baráttá tételével fog zajlani. Az s20 2012 Session Review összefoglalja az év legfontosabb történéseit és megmutatja, hogy mi vár ránk az új esztendőben.

Jó olvasgatást!

s20 2012 new.pdf [8 970 915 bytes]
PDF dokumentum

stratégiánk: s20 Életmentés. Szemléletváltás.

Az s20 a Vöröskereszt és Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének Stratégia 2020-a alapján megalkotott budai stratégia. A feladatokat 3 fő cél mentén fogalmazza meg, illetve természetesen hozzátartozik a szervezet fejlesztése is. Mindenkit arra invitálunk, hogy saját lehetőségei mentén váljon részesévé egy újszerű humanitárius kezdeményezésnek.

s20 community - közösségeink

Társadalmi szervezetként a Vöröskereszt alapja az önkéntesség és a tagság. Ők azok, akik tudásukat és munkájukat adva konkrét programokat valósítanak meg a társadalom fejlesztése érdekében.
A különböző érdeklődésű emberekből egyedi csoportokat hozunk létre, többek között rendelkezünk már egy motorsportban érdekelt tagokból álló csoporttal, jelenleg alakul a különböz művészeti ágak képviselőiből álló csoport, valamint a zene irányába is nyitunk. A lényeg a közösségépítés.

>>>tovább>>>

Légy részese!

Légy önkéntes!

Van időd? Szabadon élsz? Vegyél részt programjaink megvalósításában, legyél aktív részese egy jobb világ építésének!

Segítsd munkánkat támogatásoddal!

Nincs időd, de segítenél? Járulj hozzá a célok megvalósulásításához támogatásoddal! Tárgyi, illetve pénzügyi adományaidat számos úton eljuttathatod hozzánk! A lehetőségekről érdeklődj kirendeltségeinken (klikk)!

Folyamatosan frissülő info a facebookon: www.facebook.com/mvkbuda

Az s20 szervezeti és finanszírozási rendje

Az s20 2020-ig határozza meg a Magyar Vöröskereszt Budai Régiójának munkáját, a szervezet a szükséges működési rendet is beleértve végeredményben arra áll át, hogy megvalósítsa ezeket a célokat. A szervezeti egység önkéntesei és munkatársai szívvel és lélekkel vetik bele magukat ebbe a grandiózus munkába, hiszen tudják, a célok magas mércét állítanak és egyben a Legyetek részesei! gondolat további résztvevőket vonz a feladatok megvalósításához.

Természetesen a stratégia nem valósítható meg megfelelő források nélkül. Ehhez a szervezeti egység a meglévő költségvetését teljes mértékben átállítja a feladatok végrehajtására, egyben egy új finanszírozási modellt dolgozott ki. A cél az volt, hogy a jövőbeni gazdálkodás még inkább fenntarthatóvá tegye az egyes stratégiai célokat.

s20 portfólió.pdf [532 799 bytes]
PDF dokumentum