home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Véradás Gortva József emlékére

A Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete igazgatójának, Gortva Józsefnek a halálhíre mindannyiunkat megrendített. Hosszú ideig és nagy elhivatottsággal foglalkozott a véradásszervezés tevékenység népszerűsítésével, a felsőoktatási kampányokkal. Nagyon jó kapcsolati rendszert ápolt a Heves megyei munkahelyekkel, mélyen tisztelte az önkénteseket. Ő maga is sokszoros véradó volt.

2021 március hónapban felhívással fordulunk a Magyar Vöröskereszt dolgozói, önkéntesei, volt Kollégánk tisztelői, partnerei felé;

Kérjük, aki teheti és egészsége engedi – jelentkezzen véradásra, biztasson erre másokat is, véradását pedig ajánlja fel munkatársunk tiszteletére.

Kiemelten ajánljuk március 04. (csütörtöki) és március 10. és 11. (szerdai és csütörtöki), 12 órától 18 óráig tartó, a Magyar Vöröskereszt Székházában (1051 Budapest, Arany János u. 31.) szervezett véradásainkat.

A véradásra történő regisztráció alkalmával az Országos Vérellátó Szolgálat lehetővé teszi azt, hogy a véradás „megjelölhető legyen” – Gortva József emlékére.

Kérésünk ugyan a hagyományoktól eltérő, de mindenképpen szeretnénk a véradással, mint számára fontos tevékenységgel is emléket állítani pályafutásának.

Bízunk abban, hogy felhívásunkat sokan követik majd és a betegek ellátásán túl tisztelegnek szeretett Kollégánk munkássága előtt!