home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Új nyertes vehette át a pingpong vándorkupát

2019.08.28

A Magyar Vöröskereszt Nappali Szociális Központ 3. számú telephelye második alkalommal rendezte meg a Bihari úton a pingpong vándorkupa bajnokságot, mely a Magyar Vöröskereszt fenntartásában működő nappali melegedők közötti megmérettetés.

Az ügyfeleinknek és a meghívott vendégeknek az udvaron kedveskedtünk egy kis édességgel, frissítő üdítőkkel. Az ügyfelek izgatottan várták a sorsolást, kivel is kell majd együtt játszaniuk. A verseny izgalommal telt, az ügyfelek nagyon ügyesen játszottak, a küzdelmek szorosak voltak. Volt olyan ügyfél is, aki nem elsősorban a tudásával tűnt ki a tömegből, hanem azzal, hogy megtisztelte a jelenlevőket, öltönybe jött, nyakkendőt kötött.

A játékvezető irányítása mellett 16 résztvevő küzdött azért, hogy bekerüljön az első három helyezett közé, hiszen az ajándékok, a kupa és az érem nagyon csábítóak voltak a résztvevők számára.

Harmadik helyen végzett a Madridi nappali melegedőjének színeiben játszó V. Imre, a második helyezett lett a tavalyi győztes Zs. Kálmán a Bihari út képviseletében és az idei kupagyőztes az aranyérmes T. Miklós szintén Bihari úti versenyző lett.

A döntősök oklevelet, érmet, illetve ajándékcsomagot vehettek át. A X. kerületi Önkormányzat Szociális és Egészségügyi Osztályától is megtisztelte rendezvényünket Kárpáti Beatrix osztályvezető asszony és két kollégája.
A Budapest Főváros XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal Intézményi iroda képviseletében Müller Kinga irodavezető asszony vett részt az eseményen.