home
magyar | english | deutsch

Felnőttképzés - Bemutatkozás

OKTATÁSSAL AZ EMBERI ÉLET

ÉS EGÉSZSÉG VÉDELMÉBEN!

A Magyar Vöröskereszt 1948-ban kezdte el szervezett képzési tevékenységét az önkéntes ápolónőképzéssel. Így több mint fél évszázada tekintjük humanitárius tevékenységeink mellett a felnőttek képzését is szívügyünknek.

A XI. században képzési programjaink múltunk tapasztalatainak megőrzésével és az igényekhez igazodó fejlesztéssekkel szeretné a szakmai ismereteket bővíteni. Emellett alapelveinkhez hűen tenni kívánunk egy egymást segítő, humánus magatartást tanúsító társadalmi szemlélet megteremtéséért is.

A kor kihívásaihoz alkalmazkodva (Life Long Learning – egész életen át tartó tanulás, kompetencia alapú képzés) mindig magas színvonalon igyekeztünk folytatni oktatásunkat, melynek kiváló minőségét felnőttképző intézményként eltöltött több éves tapasztalatunk mellett nívós oktatói és munkatársi gárdánk garantálja.

Megfelelő létszám esetén a hozzánk látogató érdeklődök általános célú képzéseinkből és az OKJ-ban nem szereplő szakképesítés megszerzésére felkészítő képzéseinkből válogathatnak kedvükre. A tanfolyamainkon résztvevőket a szaktudáson felül képessé tesszük a sikeres kommunikációra, együttműködésre, továbbtanulásra és mobilitásra.

Alapvető célunk, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelő képzést, mellyel segíteni tudjuk a hozzánk fordulókat az eligazodásban és az információszerzésben. Így a Budapesten és vonzáskörzetében élőket a budapesti Vöröskereszt színvonalas és sokszínű képzési paletta felvonultatásával kívánja szolgálni.

Tanfolyamaink