home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Borsod megyeiek kirándulása Budapesten

2010. 09. 23.
A Magyar Vöröskereszt Észak-Budai Szervezete 2010. szeptember 21-én 54 főt látott vendégül a Borsod megyei Martonyi községből. A település - mint az ismeretes - súlyos károkat szenvedett a júniusi árvíz során, a víz egy időre el is zárta a külvilágtól.

Martonyi községből 54 fő érkezett, hogy az egy napos kirándulás során megtekintsék fővárosunk nevezetességeit, és, hogy útravalóul ruhaneműt vigyenek haza a hideg idő beállta előtt a Magyar Vöröskereszt Észak-Budai Szervezetének jóvoltából.

A program során a résztvevők jártak Budán a Mátyás templomban, a Budai Várban, majd egy kiadós meleg ebédet követően a pesti oldalon folytatták a városnézést, ahol megtekintették a Bazilikát és az Országházat is. A kirándulás nagyon jó hangulatban telt, a résztvevők egy napra megfeledkezhettek a nehézségekről és talán a hazavitt ruhaneműk enyhítik majd a tél kihívásait is.

Köszönjük támogatóinknak az utazás és a belépőjegyek költségeinek biztosítását: Grabhisoft R&D, Parafix Hungária Kft, Csengeri Cukrászda Taksony, Árvíz 93 Bt.