home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Nőnapi ünnepség a Magyar Vöröskereszt Székházában

2008. 03. 09.
2008. március 7-én pénteken délután nőnapi ünneplésre gyűltek össze hivatásos és önkéntes vöröskeresztes nők a Magyar Vöröskereszt Székházában. A rendezvényt Kardos István a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetének igazgatóhelyettese nyitotta meg, aki a jeles alkalomból köszöntötte a nőket.

Az ünnepélyes megnyitó után a Székház nagytermében kizárólag a nőké volt a főszerep. Meghívott vendégeink csupa nőies témát hoztak. Diós Kati és Csató Mari divattanácsokkal, Piroch Zsuzsa és Lugosi Dóra életmódbeli és étkezési tanácsokkal láttak el minket: hölgyeket. Kriston Andrea az intimtornáról és testünk megbecsüléséről mesélt nekünk, Dr. Füzesi Györgyi pedig lelkünk titkos zugait segített feltárni önismereti társasjátékával. Az idősebb korosztálynak a Dove pro.age kampányának előadása segített felismerni és elfogadni az érett kor szépségeit. Az egyéni előadások után lehetőség volt kötetlen beszélgetésre az előadókkal, melynek során személyre szabott tanácsokat kaphattunk kérdéseinkre, problémáinkra.

A rendezvényen megemlékeztünk azokról a nőkről, asszonyokról, akik már nincsenek közöttünk, de tartalmas életükkel mégis lenyomatot hagytak maguk után a világban. Azokról a nőkről, asszonyokról is, akik - a Magyar Vöröskereszt elődjeként - megalapították a Magyar Országos Segélyező Nőegyletet.