home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Az elsősegélynyújtó flipper is részt vesz a „CHARITY FEST” rendezvényen

2019.05.16

A CHARITY FEST minden bizonnyal az év legjótékonyabb fesztiválja. A rendezvény jegy-, étel- és ital eladásaiból származó bevételeit ugyanis jótékony célokra fordítják. Az egy napos eseményre napközben elsősorban a családokat, az estétől másnap hajnalig tartó koncertekre főként a fiatalokat várják. A CHARITY FEST 2019. május 18-án reggel 9.30 órakor nyitja meg kapuit a Dürlin Rendezvényparkban.

A „CHARITY FEST – Az Adományfesztivál” kezdeményezője a Budapest Bike Maffia. A CHARITY FEST-en a Budapest Bike Maffia egyik kiemelt célja – az adománygyűjtés mellett -, hogy a hétköznapi emberek figyelmét ráirányítsák a civil munka fontosságára. A látogatók számos civil szervezet munkáját ismerhetik meg a nap folyamán.

A rendezvényhez és az általa kijelölt célhoz csatlakozott a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet is. A helyszínre látogatóknak lesz lehetősége véradáson részt venni, a gyermekek számára kreatív foglalkozásokkal készülünk, illetve a rendezvényre kitelepül és bemutatásra kerül a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetének vadonatúj eszköze, a „First Aid Game” (Életmentő ötlet – így taníthat elsősegélyre egy flipper játék). Az újraélesztés technikájának helyes elsajátításában adhat jelentős segítséget a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetének játékos eszköze. A civil szervezet - kreatív szakemberek segítségével - egy olyan flippergépet fejlesztett ki, amely a játékosan vezet rá a helyes technikára.

A programokon való részvétel – az esti koncertek kivételével – díjmentes és nem szabad azt a tényt sem elfelejteni, hogy a CHARITY FEST látogatói úgy jótékonykodnak, hogy közben szórakoznak is. A jegy megvásárlásával, valamint az elfogyasztott ételekkel és részben az italokkal folyamatosan növelik a fesztivál adománygyűjtő kasszáját, amellyel a Budapest Bike Maffián kívül további két civil szervezet (a BAGázs Egyesület és a Tetovált Állatmentők) munkáját támogatják.

IDŐPONT
2019. május 18. (szombat); 9.30 – másnap hajnalig

HELYSZÍN
Dürer Kert – Dürlin Rendezvénypark (Budapest, XIV. ker., Ajtósi Dürer sor 19-21.)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

http://bbm.hu/charity-fest/
https://www.facebook.com/events/2281410212131053//