home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Let’s Colour – Fess közösséget!

2019.05.14

Újra tavasz van, így most már hagyományosan, idén ötödik alkalommal bocsátja útjára a Let’s Colour Magyarország közösségi pályázatát. A pályázatra bármely hazai közösség jelentkezhet, amelyet zavar a szürkeség a saját környezetében, és a színes falakért kész összefogni. A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet Madridi úti Hajléktalan Szálló is a pályázók között van.

Az intézmény szociális munkásai azért dolgoznak, hogy színesebbé tegyék olyan emberek életét, akiknek ez a hely az otthona. Intézményünk napi szinten 200-250 hajléktalan embert lát el. Lakóink önmaguk árnyéka csupán, de Mi hiszünk abban, hogy a környezet hat az emberre, és talán az új színek kavalkádja újra elő tudja csalogatni a hajléktalan jelmez mögül a férfit, apát, nagyapát, barátot, és nem utolsó sorban az embert.

Az intézmény egy régi orosz laktanya épületében kapott helyet közel harminc éve, így ezek a falak élő történelmet bújtattak el a rések közé, sok szenvedést láttak ezek a folyosók. Nem kell más, csak egy kis törődés, simítás, színes festékcseppek, hogy új életet lehelhessünk a falak közé. Nálunk mindenki kap lehetőséget, aki segítséget kér, és most mi kérünk, mely Önöknek egy kattintás, de számunkra egy-egy négyzetméternyi remény.

Szavazatával segíthet mosolyt csalni azoknak az embereknek az arcára, akik a külvilág számára csak teherként jelennek meg, akikről azt hiszik, hogy már nem számítanak, és akik elfelejtették már, milyen is mosolyogni.

Intézményükre szavazni az alábbi linken lehet:

http://letscolour.hu/palyazat/fess-kzssget?fbclid=IwAR3-afbIdVed5arpIJdLcXATFM-r1kbEEOADVxPckaREOiJ-N8l69-vc_MM

Egy regisztráció után május 31-ig naponta egy alkalommal lehet szavazatot leadni.

Köszönet minden szavazatért és megosztásért!