home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

"Eljött a nap és megcsináltuk!"

2019.05.09
Önkéntesek egy csoportja – az idei évben már nem első alkalommal – 1500 adag babgulyás alapanyagával és a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet Homok utcai konyháján történő megfőzésével segítettek hajléktalanok és rászorulók tartalmas és finom étellel történő ellátásában.

Az alábbiakban Lukács Berni (az önkéntesek csoportjának szervezője) posztját idézzük, amelyet az esemény kapcsán osztott meg:

„Köszönöm Rudi bácsinak (aki ezzel a részvétellel már 13 500 embernek adott ételt!), Sándor Kovács és Patkoló László a szervezést és a részvételt!
Köszönjük a többieknek, hogy ott voltatok, hogy munkát, energiát nem sajnálva tettétek amit kellett! (Herédi Péter Róbert, Gyimesi Tamás, Schwarcz András,Ilona Magyar, Jozsef Hauser, Károly Márton)

Köszönjük a támogatóinknak, hogy az alapanyagot biztosították! (H-Pláza Kft., Ba-ha-ma’s Kft., Krisztiánnak a zöldséget)

Köszönjük mindenkinek, ha bármivel is hozzájárult. Sofőröknek, akik hozták vitték a dolgokat. Csajoknak, akik mosogattak, pakoltak. Aki összeszedte nekünk az árut, aki kockázta. Aki húzta helyettünk az igát, hogy mi ezt megtehessük! MINDENKINEK!
Hálásak vagyunk! Még találkozunk!”

Mi is hálásan köszönjük, hogy áldozatos munkájukkal követendő példaként járnak elöl!