home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Fogadj örökbe egy véradást!

2019.01.31
A fővárosi véradások jelentős része vállalkozásokkal, irodaházakkal együttműködésben zajlik: megfelelő helyszínt biztosítanak a véradáshoz, értesítik a dolgozókat és munkaidejük alatt lehetőséget kapnak a véradásra, sok esetben ajándékkal is kedveskednek a munkatársaknak.

Sok olyan vállalkozás van, ahol a dolgozók hasonlóan elkötelezettek, tisztában vannak a véradás jelentőségével, de munkahelyük adottságai nem felelnek meg egy helyszíni véradásra (alacsony dolgozói létszám, nincs megfelelő helyiség, stb).

Felhívásunkban őket szólítjuk meg elsősorban!
Olyan cégek, közösségek jelentkezését várjuk, akik szívesen csatlakoznak a véradók táborához. Minden hónapban véradásokat szervezünk a Magyar Vöröskereszt Székházában (1051 Bp., Arany J. u. 31.) és több fővárosi nyilvános helyszínen.
Keressük ezen véradások pártfogóit!

Az a vállalkozás, amely „örökbe fogad” egy véradást, lehetőséget kap arra, hogy közös megjelenésben a Magyar Vöröskereszttel hirdesse az eseményt a kampány ideje alatt. Partnerünket arra kérjük, hogy valamilyen általa választott szolgáltatást/terméket a kampány ideje alatt biztosítson a véradók számára (pl. kedvezménykupon, saját termék, stb).

A jelentkezéseket folyamatosan várjuk az orokbefogadas@voroskeresztbp.hu e-mail címen.

Kérjük megadni a vállalkozás adatait (cégnév, székhely, adószám, képviselő, kapcsolattartó, telefonszám, e-mail), a vállalkozás profilját (rövid bemutatkozó a tevékenységről) és a felajánlásra szánt terméket/szolgáltatást.

Minden jelentkezővel egyeztetjük az együttműködés kereteit és közösen kiválasztjuk az örökbefogadásra kiválasztott véradás időpontját és helyszínét.