home
magyar | english | deutsch
 
Feliratkozás a hírlevélre
Név:
E-mail: 

Új helyszínen a MikulásGyár! Legyél Te is Önkéntes!

2018.11.08
Fotó: Mártai Flóra

A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete már a kezdetektől előkészítője és megvalósító partnere a MikulásGyár karácsonyi adománygyűjtő akciónak. Az ünnepek közeledtével minden olyan elvi és gyakorlati lehetőséget megragadunk, mellyel a hátrányos helyzetű társadalmi rétegek karácsonyát szebbé, boldogabbá tehetjük; így adománygyűjtő akcióink mindenképpen fontosak, olykor talán pótolhatatlanok is.

Az idei évben a MikulásGyár ÚJ HELYSZÍNEN

2018. november 30-tól december 21-ig

a Millenáris Parkban várja az adományozókat minden nap 9-21 óra között.

Arra is van lehetőség, hogy önkéntesként segítsd a MikulásGyár munkáját!

A MikulásGyár-ra jelentkező önkénteseket

két műszakban,

8.30-15.00 és 14.30-21.00

között foglalkoztatjuk a következő feladatokban: adminisztráció, adományok válogatása, szortírozása, kartondoboz-hajtogatás, lezárt dobozok teherautóra történő felpakolása. Természetesen az önkéntesek munkavégzésük során ellátást (ételt és italt) kapnak.

Jelentkezni – alábbi csatolt fájlban található - kitöltött jelentkezési lappal, illetve a jelentkezési lap második oldalán található - önkéntes szerződéshez szükséges - adatokat tartalmazó dokumentum megküldésével lehet a mikulasgyar@voroskeresztbp.hu e-mail címen 2018. november 21. (szerdáig).

A jelentkezőket – a határidő letelte utáni héten - e-mailben tájékoztatjuk a kialakult beosztásról, a további teendőkről és szükséges ismeretekről (munkavédelmi és tűzvédelmi segédlet, gyakran ismételt kérdések és tapasztalatok, jó tanácsok).

Előre is köszönjük jelentkezésedet!

Magyar Vöröskereszt
Budapest Fővárosi Szervezet

Mikulasgyar_Jelentkezesi_lap_2018_Önkéntes.doc [205 312 bytes]
Word dokumentum